top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Juli & augustus - Ouders op bezoek


Hey allemaal! Het is alweer bijna twee maanden geleden sinds de laatste update. Hoog tijd voor een nieuwe update dus! Sit back and relax, and enjoy reading ;)

Afgelopen weken zijn mijn ouders hier op bezoek geweest! De weken voordat zij er waren heb ik gewoon gewerkt. In het weekend zijn we met vrienden wezen varen en waterskiën. Het was (en is nog steeds) volop zomer hier. Het is gemiddeld iets minder warm dan voorgaande jaren. In juni hadden we een ongewoon warme maand, maar in de maanden juli en augustus viel het reuze mee. Het was hier normaal gesproken tussen de 23 en 30 graden. Een enkele dag een keer in de 30 en tegen de 40. Normaal zijn de zomers hier meer tussen de 30 en de 40 graden. Een grote meevaller dus :)

In het weekend van 14 juli was er een grote vrachtwagenoptocht. Het doel was om geld op te halen voor een kankerfonds. Het was enorm gaaf. Honderden Peterbilts en Macks bij elkaar. Hier een paar foto’s.

Week 1

Op dinsdagavond, 31 juli zijn mijn pa, ma, Thamara (zusje) en Jos (vriend) hier aangekomen. Het was voor moeder en Thamara de eerste keer vliegen. Super spannend, maar ze vonden het enorm gaaf. En voor het eerst vliegen en dan zo’n lange vlucht valt niet mee! Ze hebben er 15 uur over gedaan.

De eerste week hebben we rustig aan gedaan. We zijn een ochtend op bezoek geweest bij mijn werk. En in de middag zijn we vaak op stap geweest naar bezienswaardigheden hier in de buurt.

Op woensdagavond waren we met z’n allen uitgenodigd om bij Phil te eten. De hele van Surksum familie en Greg z’n familie was ook uitgenodigd. Zo konden mijn ouders gelijk iedereen ontmoeten. Het was een enorme groep, en er was heerlijk eten. Het was super gezellig.