top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Juni 2018 - Een verassing!


Heey allemaal! Het is weer tijd voor een update. Het was een maand vol (onverwachte) belevenissen.

De maand begon met in het weekend een boottrip in Yankton, met de familie van Alyssa d’r vriend. Vrienden hadden 2 jetski’s meegenomen, en daar hebben we dan ook het grootste gedeelte van de dag op doorgebracht :p Echt enorm gaaf, wat een power die dingen hebben! Het was super warm, en het water was heerlijk.

In de week erna was het Cruise Night in Sioux Center. Dit is een avond waar iedereen zijn mooiste auto uit de schuur haalt en die aan iedereen laat zien. Ondertussen was er ook een wedstrijd tussen de brandweerteams uit verschillende dorpen. Er was een parcours opgezet en de brandweermannen moesten tegen elkaar in om te bewijzen welk dorp het beste brandweerteam had. Omdat het zo warm was gingen er verschillende mensen van hun graatje!