top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

April & Mei - Winter naar zomer


Heeeeyy allemaal!

Dat is weer lang geleden! Het zijn twee hele drukke maanden geweest, vol belevenissen. Dat is ook de reden dat ik helemaal geen tijd had gevonden om mijn update van vorige maand te schrijven. Daarom wordt het deze keer een enorme update! Dus ik zou zeggen: pak een bak koffie, ga achterover zitten, en begin met lezen! ;)

Laat ik bij het begin beginnen: de bruiloft van Eric en Erica. Op vrijdag 12 april zijn we met z’n allen naar Spirit Lake (een plaatsje hier 1,5 uur vandaan) gereden. Daar zou de bruiloft op zaterdag gevierd worden, in een super fancy hotel. Op vrijdagavond hadden we de rehearsal, dan oefenen we de bruiloft. Eric en Erica moesten een paar keer heen en weer lopen met de familie zodat het de dag erna in een keer goed zou gaan. Na zo’n 2 uur oefenen hebben we met de hele groep (families van zowel hem als haar) in het restaurant gegeten. Het was echt heel gezellig! Bij het hotel zat ook een zwembad, en daar zijn we dan ook na het eten met z’n allen in gegaan. Het was in de middag al begonnen met sneeuwen, dus we konden wel wat warmte gebruiken.

Toen we op zaterdagochtend de ramen open deden zagen we dat er bijna een halve meter sneeuw gevallen was. We hadden een enorme sneeuwstorm over ons heen gekregen… Heel veel van de daggasten konden helaas niet meer bij de bruiloft aanwezig zijn. In het dorp om ons heen was op veel plekken de stroom uitgevallen. Gelukkig was dit bij ons (nog) niet het geval. Na gegeten te hebben was het moment om foto’s te maken met de vrienden en familie. Na de foto’s zou de ceremonie beginnen. Net voor de ceremonie viel in het hotel ook de stroom uit! Dikke paniek natuurlijk…! Maar gelukkig, na zo’n 5 minuten hadden we weer stroom, en kon de bruiloft alsnog gestart worden. Eric en Erica hadden mij gevraagd de dag te filmen. Het was een hele mooie dag. Ik heb heel veel filmpjes en foto’s. Ik hoop nog een keer een video in elkaar te zetten, maar hier gaat wel wat tijd overheen. Helaas kan ik dus nog niet zoveel laten zien.

De week na de bruiloft heb ik nog gewerkt, en toen op vrijdag 20 april ben ik samen met ‘broer’ Calvin en ‘zusje’ Sara naar Nederland gevlogen! We kwamen op zaterdagochtend aan en daar werden we door Danny opgehaald. Ook Tyler (die op dat moment voor een paar maanden met zijn vrouw in Spanje aan het studeren was) was naar Nederland gekomen voor het weekend. Het was enorm fijn en leuk om iedereen eindelijk weer te zien! Op zaterdag hebben we lekker rustig aan gedaan. In de middag zijn we even naar Rotterdam geweest en hebben we de Koopgoot en dergelijke laten zien.