top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Maart - Een jongen!


Heey allemaal! Er is alweer een maand voorbij, en dat betekent natuurlijk weer een nieuwe update! Het was een maand vol nieuwe belevenissen...

Op zaterdag 10 maart zijn we met z’n allen naar de ‘big boy toy show’ geweest. Een beurs waar ze allerlei campers, boten, jetski’s en zulk soort spullen tentoonstellen en verkopen. Het was echt zo gaaf. De campers hier zijn super groot. Ik had ze natuurlijk al vaak gezien, maar nu konden we er ook in. Heel wat anders dan de caravans in Nederland :p

De donderdag erna hebben Mike en Dawn (Mike is de broer van Becky) een kindje gekregen. Daar zijn we toen op kraambezoek geweest. Hij is helemaal gezond, en hij heet Liam. Hier een foto van toen hij nog geen 24 uur oud was.

In de avond ben ik met mijn ‘oom’ Brian Bakker naar een Air Force concert geweest. Dit was een kleine groep van mensen uit een Air Force team die namens het Amerikaanse leger een concert gaven waarbij ze allemaal Amerikaanse liedjes speelden. Er waren veel veteranen. Het was leuk om een keer te zien!

Op vrijdagavond hadden we een ijsstorm, dit gebeurt als het rond het vriespunt is, hard waait en een beetje vriest. Alles was bedekt in een laag ijs en overal hingen ijspegels.