top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 16 - Thanksgiving


Heeey allemaal. Ik heb weer een geweldige week achter de rug. Laat ik beginnen bij vrijdagavond. Vrijdagavond hebben we sneeuw opgeruimd en zijn we met de quad door de sneeuw wezen crossen. Het was echt leuk, het sneeuw kwam gewoon over het stuur, en we zaten er echt helemaal onder. Daarna zijn we, koud en verkleumd, heerlijk het bubbelbad in gedoken. Daar lekker heel de avond in gezeten met een drankje, en gezellig zitten kletsen met m’n ‘ouders’ en ‘broertje’ en ‘zusjes’ :p

Zaterdagochtend ben ik vroeg mijn bed uit gegaan om foto’s te maken van de zonsopgang met de verse sneeuw. Het was zo vreselijk mooi om te zien! Ik heb ook veel wild gezien, hertjes die tot hun buik toe in de sneeuw renden, met het sneeuw dat als poeder om hun oren vloog. Helaas lukte het me niet om er op tijd een foto van te maken, maar het was echt vreselijk gaaf om te zien!

Rond 8u ben ik naar Nick gegaan om te helpen met het assembleren van zijn speelgoed. Het was super gezellig. Tussen de middag heb ik daar gegeten. Daarna ben ik naar huis gegaan om te helpen met het klaarzetten voor alles voor mijn verjaardag, die we die avond zouden vieren. Alles aangeveegd en overal stoelen vandaan gehaald.

’s Avonds kwam alle visite. Er was iets van 50 man, het was heel druk en echt super gezellig. In tegenstelling tot een verjaardag in Holland brengt de visite hier het eten mee. De één neemt een salade mee, de ander een taart. En zo had ‘oma’ van Surksum een vreselijk gave taart voor me gemaakt. Ze heeft er echt haar best voor gedaan, en toen ik hem zag ging ik echt helemaal uit m’n dak! Niet normaal hoeveel tijd ze daarin gestoken heeft, echt vreselijk gaaf! We hebben gezellig met z’n allen zitten eten en na het eten gingen de kids massaal het zwembad in. Rond 9u moest ik natuurlijk 20 kaarsjes uitblazen en de taart verdelen. Het was echt lachen want het waren soort knetterkaarsjes, die weer aangingen als je ertegenaan blies. Dus ik kreeg die kaarsjes niet uit! Ik heb er een filmpje van laten maken. We hebben echt gelachen!

Zondag twee keer naar de kerk geweest en tussen de middag bij ‘opa en oma’ gegeten, weer een heerlijke Hollandse prak!

Maandag weer naar mijn werk. Helaas is het einde van mijn stage al een beetje in zicht. Ik moet er echt niet aan denken weer te stoppen en terug te gaan naar school. Ik heb het hier zo enorm naar mijn zin!

Maandagavond heb ik bij Nick gegeten en heb ik weer geholpen met het assembleren van zijn speelgoed. Dinsdagavond ben ik met vrienden in Sioux Falls uit eten geweest voor mijn verjaardag. We zijn weer naar Buffalo Wild