top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 16 - Thanksgiving


Heeey allemaal. Ik heb weer een geweldige week achter de rug. Laat ik beginnen bij vrijdagavond. Vrijdagavond hebben we sneeuw opgeruimd en zijn we met de quad door de sneeuw wezen crossen. Het was echt leuk, het sneeuw kwam gewoon over het stuur, en we zaten er echt helemaal onder. Daarna zijn we, koud en verkleumd, heerlijk het bubbelbad in gedoken. Daar lekker heel de avond in gezeten met een drankje, en gezellig zitten kletsen met m’n ‘ouders’ en ‘broertje’ en ‘zusjes’ :p

Zaterdagochtend ben ik vroeg mijn bed uit gegaan om foto’s te maken van de zonsopgang met de verse sneeuw. Het was zo vreselijk mooi om te zien! Ik heb ook veel wild gezien, hertjes die tot hun buik toe in de sneeuw renden, met het sneeuw dat als poeder om hun oren vloog. Helaas lukte het me niet om er op tijd een foto van te maken, maar het was echt vreselijk gaaf om te zien!