top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 11 - Jagen


Heeey allemaal,

Het is weer tijd voor een bericht! Ik heb deze week weer een super weekje gehad. Op mijn stage is heb ik ook een paar hele grote stappen gezet in de goede richting. Ik zal beginnen bij vorige week vrijdagavond. Ik heb toen met m’n ‘moeder’ en jongste ‘zusje’ een stuk gefietst. Hier in het dorp is een fietspad door het bos. Echt een mooi stukje. We hebben nog wat wild gezien. Helaas kon ik er geen foto van maken. De zon ging onder en het was heel mooi.

Zaterdagochtend ben ik ’s ochtends vroeg (4u) uit mijn bed gegaan en met Greg, de begeleider van mijn werk, en 4 van zijn zonen op eenden wezen jagen, ongeveer een uurtje hier vandaan. Het was nog donker toen we aankwamen. In een meertje, ergens diep in een heuvellandschap, hebben we nep eenden in het water gelegd, en toen was het geduld hebben tot de eenden kwamen. Ondertussen kwam de zon op, dat was zo vreselijk gaaf! Hier een paar foto’s: