top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 10 - Nieuwe schoenen


Heey allemaal! Het is weer vrijdag, dus tijd voor een bericht :) Laten we beginnen bij vrijdagavond. Vrijdagavond ben ik met een paar vrienden uit eten geweest in Sioux Center. Daarna zijn we naar ons huis gegaan en hebben we lekker de hele avond in het bubbelbad gehangen. Was super gezellig. Zaterdagochtend hebben we weer gequad in de achtertuin en in de middag ben ik een rondje wezen rijden. Ik had enkele dorpjes hier in de buurt nog niet gezien en het was lekker weer, dus toen ben ik lekker in de auto gestapt. Ik ben van Rock Valley (waar ik woon) naar Inwood gereden, daarna naar Doon, daarna naar Hull, daarna naar Sioux Center, en vanaf daar weer naar huis. Onderweg heb ik wat foto’s gemaakt.

Zaterdagavond ben ik met m’n ‘broer’ Calvin en zijn vriendin Sarah naar Sioux Falls geweest. Ik moest nog nieuwe winterschoenen kopen. Op de heenweg zijn we door het dorpje Fairview gereden. Dat was echt een gaaf dorpje, het ligt in een