top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 23 - Terug in Holland!


Hey allemaal, het is tijd voor een leuke update! Ik ben van de week weer aangekomen in Nederland. Mijn Amerikaanse ouders en Amerikaanse broer hebben me thuisgebracht. Maar laat ik bij het begin beginnen…

Het was vreselijk koud, de laatste week dat ik in Amerika was. Soms zelfs tegen de -30! Heel apart, want als het zó koud is en helder, dan heeft de zon twee 'zonnehonden' (zo noemen ze dat). Het zijn twee strepen naast de zon. Ook kan het zijn dat er een cirkel om de maan te zien is. Super gaaf om te zien! Ik heb er een foto van gemaakt.

De laatste zaterdag dat ik in Amerika was heb ik een afscheidsfeestje gegeven in Pizza Ranch. Ik had een zaaltje gereserveerd en iedereen die doei wilde zeggen kon vanaf half 7 naar Pizza Ranch komen. Het was echt super gezellig en bijna iedereen die ik had uitgenodigd is gekomen! Ik heb met iedereen een foto gemaakt. Ik haat het om afscheid te nemen, maar het was een geweldige avond.