top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 21 & 22 - Nieuwjaar in Florida


Heey allemaal! Ik heb nu eindelijk de tijd om jullie een grote en spetterende update te geven. Omdat ik jullie een week heb laten wachten zal is het een extra grote update. Het sneeuwt nu buiten en het veel te koud buiten, dus ik kan heel mijn vrijdag gebruiken om mijn website up te daten ;) Ik zal beginnen bij het vertrek naar Florida. Dat was zaterdagmiddag 26 december, de dag na kerst. We vertrokken rond het begin van de middag naar het vliegveld van Sioux Falls. Er was veel sneeuw gevallen met kerst, en wij hadden ons best zomers gekleed voor Florida. Het was echt bar koud. Nadat we ingecheckt waren hebben we gezellig in de gate een spel gedaan met z’n allen.

Na zo’n 2,5 uur vliegen kwamen we aan in Orlando. Toen we uit het vliegtuig kwamen was het al donker buiten, maar super warm. Iets van 30 graden. Het was ongeveer 9u in de avond toen we landden. De mensen op het vliegveld liepen allemaal in korte broeken en teenslippers. Het was best benauwd, maar het voelde als een warme zomeravond. Uit het vliegtuig hebben we de huurauto opgepikt en moesten we nog een uurtje rijden naar het hotel in Daytona Beach. Ik keek m’n ogen uit, je zag allemaal mensen in T-shirtjes op van die Harley Davidsons en allemaal palmbomen. Echt heel gaaf.