top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 19 - Corsica


Heeyyy allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Deze week was mijn laatste weekje op stage. Erg lastig, maar ik kan terug kijken naar een vreselijk mooie en enorm leerzame tijd.

Vrijdagavond ben ik met Greg en zijn gezin naar Corsica gereden, hier zo’n twee uur vandaan. Daar hebben we de mensen bezocht die ik als eerste gecontact had om te vragen voor een stagemogelijkheid. Zij hadden mijn gegevens doorgestuurd naar Greg, en zo ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Allereerst zijn we naar de zoon (Dave) van de vrouw gegaan die ik toen gebeld had. Het was heel erg gezellig en het klikte gelijk. We hebben daar eerst gegeten en daarna zijn we naar z’n ouders gegaan. Echt super leuke en gezellige mensen. Het was een uniek moment en het was echt heel leuk. Nadat we die ouders bezocht hadden zijn we naar de school geweest waar Dave les geeft. Hij geeft les aan grade 6, 7 en 8, vergelijkbaar met groep 6, 7 en 8 in Nederland. Het was super leuk om te zien!

Zaterdagochtend ben ik naar Casey’s Bakery geweest, een Nederlandse bakkerij hier dichtbij in Sioux Center. Speciaal voor ome Jan Vlot heb ik een paar foto’s gemaakt. Het ziet er heel anders uit dan bij ons. Ik denk dat over het algemeen de winkels in Nederland er netter uitzien en schoner. Maar toch is het echt leuk om al die Nederlandse souvenirtjes te zien.