top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 18 - Kerstdiner


Heey allemaal. Het is weer tijd voor een bericht. Na een lekker druk weekje is het nu weer weekend. Laat ik beginnen bij vrijdagavond. Vrijdagavond was er kerstdiner met het bedrijf. Met alle (ongeveer 150) collega’s waren we uitgenodigd in een restaurant. Daar hebben we heel de avond lekker zitten kletsen terwijl we ondertussen eten konden pakken bij het buffet. Het was super gezellig. Phil Kooima, de eigenaar van het bedrijf, gaf collega’s die 5 en 10 jaar bij het bedrijf werken een fles en een bedankje. Daarna gingen we Bingo doen waar je prijzen mee kon winnen. Er waren prijzen als een TV-scherm, GoPro-camera, een dure grill en nog veel meer. Helaas heb ik niks gebingood :p Het was super leuk, zo kom je je collega’s toch weer beter te leren kennen. Ook heb ik weer nieuwe mensen ontmoet die ik alleen van gezicht kende. Het was echt een super geslaagde avond. Dit is maar de enige foto die ik die avond gemaakt heb helaas.

Zaterdagochtend heb ik Nick weer geholpen met het assembleren van z’n webshop speelgoed. Rond 11u zijn we naar LeMars gereden voor het slagingsfeestje van Sarah, de vriendin van Calvin. Daarna hebben we met de families bij Pizza Ranch gegeten. Ook dat was weer super gezellig. Zaterdagavond ben ik met een ‘oom en tante’ en ‘oma’ Maassen naar een kerstconcert van een christelijke universiteit hier in de buurt geweest. Het was echt super gaaf. Wat ik wel zie hier is dat het veel langer kerst is hier. In Nederland heb je bijna niet door dat het kerst is, hier zijn ze er weken van tevoren al mee bezig.

Maandag weer aan de slag gegaan op m’n werk. Ik heb een lekker druk weekje gehad. Ik ben druk bezig met het afronden van de laatste dingen. Het schrijven van m’n stagerapport is wel een grote klus, alles wat ik doe en beweer moet ik onderbouwen met theorie en moet een goede uitleg hebben. En uiteraard alles in het Engels. Het is een grote klus, maar ik heb er echt, echt geen spijt van dat ik hiervoor gekozen heb. Ik heb zo super veel nieuwe ervaring opgedaan op gebied van proces optimalisatie. Ook m’n Engels is enorm verbeterd. Volgende week helaas mijn laatste week op m’n stage. Ik zie er echt heel erg tegenop om dit achter te laten en de schoolbanken weer in te gaan. Helaas heb ik m’n papiertje nog niet en moet ik nog 1,5 jaar knokken.

Dinsdagavond heb ik bij Ruth en Bryan, de zus en zwager van Becky, gegeten. Het was super gezellig. Ze hebben me een rondleiding in en om het huis gegeven en we hebben gezellig zitten eten. Toen we buiten kwamen hoorden we coyotes in de tuin. Bryan scheen erop en we konden ze zo zien zitten. Coyotes is eigenlijk een grote vos en een kleine wolf. Super gaaf. En toen hij de andere kant op scheen met z’n zaklamp zagen we herten, ook net uit de tuin. Het is zo gaaf, die mensen hier wonen gewoon tussen het wild.

Haha, en woensdagochtend kwam ik op mijn werk en ik schrok me naar. Deze auto stond er voor de deur geparkeerd. Het is de auto van een jager, maar ik zou dit niet in Rotterdam tegen willen komen :p

Woensdagavond heb ik weer bij een collega met andere collega’s en vrienden Kolonisten van Catan gedaan. Ook dat was weer super gezellig. We hebben daar gegeten en lekker zitten kletsen. Donderdagavond heb ik met Casey in Sioux Falls gegeten. Kortom, weer een leuk weekje achter de rug!

Donderdag was Greg naar een klant geweest. Dat doen ze hier met het vliegtuig. Hij stuurde me een hele mooie foto van onze omgeving vanuit de lucht. Wat je hier ziet zijn allemaal wegen en weilanden. De wegen hier zijn vrijwel altijd alleen maar in de van noord, oost, zuid en west. De weilanden zijn altijd precies 1 mijl bij 1 mijl. Het lijkt wel een landkaart...!

Vanavond ga ik met Greg naar Corsica, South Dakota. Daar hoop ik de mensen te zien die mij naar Greg doorgestuurd hadden voor een stage. Ik heb ze nog niet eerder ontmoet, dus ben zeer benieuwd. Zonder hun had ik hier dus waarschijnlijk nooit stage gelopen. Zaterdagavond hoop ik met Nick en Scott en hun families een gezellig avondje te hebben. Volgende week ga ik jullie weer updaten hoe mijn weekend en week was. Laat nog even een reactie achter, dat vind ik super leuk! Als je geen bericht achter durft te laten op m’n website kan je me ook een mail sturen via tabblad ‘contact’. Tot volgende weeeeek :)

 
Foto's week 18

Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Archief
bottom of page