top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 18 - Kerstdiner


Heey allemaal. Het is weer tijd voor een bericht. Na een lekker druk weekje is het nu weer weekend. Laat ik beginnen bij vrijdagavond. Vrijdagavond was er kerstdiner met het bedrijf. Met alle (ongeveer 150) collega’s waren we uitgenodigd in een restaurant. Daar hebben we heel de avond lekker zitten kletsen terwijl we ondertussen eten konden pakken bij het buffet. Het was super gezellig. Phil Kooima, de eigenaar van het bedrijf, gaf collega’s die 5 en 10 jaar bij het bedrijf werken een fles en een bedankje. Daarna gingen we Bingo doen waar je prijzen mee kon winnen. Er waren prijzen als een TV-scherm, GoPro-camera, een dure grill en nog veel meer. Helaas heb ik niks gebingood :p Het was super leuk, zo kom je je collega’s toch weer beter te leren kennen. Ook heb ik weer nieuwe mensen ontmoet die ik alleen van gezicht kende. Het was echt een super geslaagde avond. Dit is maar de enige foto die ik die avond gemaakt heb helaas.

Zaterdagochtend heb ik Nick weer geholpen met het assembleren van z’n webshop speelgoed. Rond 11u zijn we naar LeMars gereden voor het slagingsfeestje van Sarah, de vriendin van Calvin. Daarna hebben we met de families bij Pizza Ranch gegeten. Ook dat was weer super gezellig. Zaterdagavond ben ik met een ‘oom en tante’ en ‘oma’ Maassen naar een kerstconcert van een christelijke universiteit hier in de buurt geweest. Het was echt super gaaf. Wat ik wel zie hier is dat het veel langer kerst is hier. In Nederland heb je bijna niet door dat het kerst is, hier zijn ze er weken van tevoren al mee bezig.