top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 17 - Een beetje Nederland!


Heey allemaal. Sorry voor de late update, ik had wat probleempjes met het uploaden van m'n bericht en helaas lukt het (nog) niet om de foto's te laten onderaan de pagina. Ik ga het proberen zsm te repareren. Ik heb een aardig rustig weekje achter de rug. Vrijdagavond (dus de week voor afgelopen vrijdag) zijn we bij opa en oma Maassen wezen eten (de ouders van Becky). De broers en zussen gingen weer naar huis, en aangezien de afstand zo groot is zien ze die waarschijnlijk weer een tijd niet. Het was weer super gezellig. We hebben cadeaus gekregen, alvast voor kerst. Zaterdag ben ik met Jason, Alyssa en Sara naar de stad geweest. Mijn broek was kapot gegaan, dus ik moest wat nieuwe kleding hebben. Ik denk serieus dat ik een grotere koffer moet kopen voor als ik naar huis kom. Ik kom met veel meer spullen terug dan toen ik hier kwam :p

Zaterdagavond hebben we bij Opa en Oma van Surksum gegeten. Daarna hebben we nog gezellig zitten kletsen. De zondag was als iedere andere zondag, lekker rustig aan. Maandag weer naar mijn werk. Daar weer allerlei vergaderingen gehad en gewoon weer lekker aan het werk gegaan. Vanaf zondagavond was hier een sneeuwstorm. Het was niet heel bijzonder, maar er is weer zo’n 15cm sneeuw bovenop gekomen. Het was ook vooral erg koud, dus maandagavond hebben we weer lekker in het bubbelbad zitten ‘chillen’ ;)

Dinsdag heb ik echt iets gaafs gezien, wat we in Nederland niet zomaar zien. De hele lucht was zwart doordat er miljoenen ganzen overvlogen. Serieus miljoenen. Door de sneeuw emigreren de ganzen van Canada naar het zuiden en dan komen ze dus hier over. Het was echt apart om te zien. Ik heb weleens een grote V van vogels gezien (zelfs een keer een F! Die vogels waren denk dyslectisch…) maar dit was gewoon echt een enorme rij vogels en het duurde bijna een half uur voordat ze allemaal overgevlogen waren. Heel apart! Ik heb er helaas geen foto’s van kunnen maken…

Woensdagmiddag ben ik weer naar een Lean conferentie geweest. Scott hield daar een presentatie over Lean in Pizza Ranch, en dat wilde ik wel meemaken. Weer gave dingen gehoord en andere Lean fanatiekelingen ontmoet :P De bijeenkomst was in Orange City, en dat is een dorpje dat beweert heel erg Nederlands te zijn. Ik was er al een paar keer geweest, maar nog nooit in het hart van het dorp. Het voelde echt als thuis! In de zomer houden ze er ook tullipfestivals enzo. Echt leuk. Het schijnt dat er een hoge boete staat op het slopen van de tullips tijdens die week, iets van 100 dollar per stuk. En het was dus een keer gebeurd dat er een kindje doorheen rolde. Ze schijnen toen echt de geknakte tullips te hebben geteld, een dure boete dus! :p Hier een paar foto's.