top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 15 - Jarig!


Heeeey allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Zaterdag ben ik lekker thuis geweest en ik heb een heel rustig weekend gehad. Zaterdagochtend heeft Jason het sproeisysteem in de tuin geleegd. Al het water moet eruit, anders vriezen de slangen kapot. Was wel leuk om te zien zo tegen de zon in, dus ik vond dat het wel een foto waard was ;) Zaterdagavond ben ik met vrienden naar een Ice Hockey wedstrijd geweest. Het was echt gaaf, had het nog nooit in het echt gezien. Na de wedstrijd hebben we met z’n allen nog ergens gegeten.

https://youtu.be/obHFdQyd15g

Maandag was mijn verjaardag! Ik heb een straal cup cakes gekocht om te trakteren op mijn werk, ze waren allemaal heel snel weg :p De dag zelf was best rustig, ’s avonds ben ik met de familie uit eten geweest in Texas Roadhouse. Ik moest daar op een paardenzadel zitten en het hele restaurant feliciteerde me. Het was echt lachen! Ik heb er speciaal voor jullie een filmpje van gemaakt, ik denk dat jullie dat wel leuk vinden :p

Woensdagavond heb ik bij een collega gegeten, en toen kwamen er nog een paar anderen van de kerk en toen hebben we gezellig een spelletje gedaan. Een paar jongens kende ik nog niet, dus ik heb weer nieuwe mensen ontmoet :p Het was echt super gezellig en we hebben echt gelachen.

Donderdagmiddag heb ik de auto gepakt en ben ik naar een arendsnest gereden hier in het dorp. Er zaten twee arenden op een tak, tegen de ondergaande zon. Echt heel gaaf om te zien! Ik ga vandeweek denk nog een keertje terug om te proberen nog wat dichterbij te komen. Uiteraard krijgen jullie het te zien als dat lukt! :)

Donderdagavond ben ik met een Nederlandse man die hier al 25 jaar woont, uit eten geweest. Zijn naam is Hans. Hij kwam hier toen hij 21 was voor een stage, voor zijn studie, de eerste helft van zijn derde leerjaar. Herkenning? Echt leuk want hij had dus precies dezelfde situatie als ik. Zijn Nederlands is wel heel erg achteruit gegaan, hij spreekt nog wel goed Nederlands, maar hij is nu beter met Engels, dus we hebben eigenlijk bijna geen Nederlands gepraat die avond. Het was echt heel leuk, ik had Hans ontmoet bij een rondleiding in een bedrijf. Ik dacht dat het wel leuk was om een keer af te spreken, dus toen heb ik hem gevraagd of hij het leuk vond om een keer ergens te eten. We hebben echt een leuke avond gehad!

Vanaf vandaag is het heel erg koud hier, tot -16! Er is vandaag heel erg veel sneeuw gevallen, op sommige plaatsen wel 30 centimeter! Ik ben echt super benieuwd hoe het er hier allemaal aan toe gaat met sneeuwschuivers enzo, ik zal veel foto’s maken voor jullie! Ik vind die sneeuw helemaal geweldig, maar de mensen hier vinden het vreselijk. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat dit nu tot maart blijft liggen. In ieder geval hebben we dus een grote kans op een witte kerst ;) Het is heel apart hoe snel het weer is omgeslagen. Vorige week maandag was het hier nog 23 graden en konden we zonder jas buiten lopen en lekker bruin bakken in het zonnetje. En nu is het gewoon ineens meer dan 30 graden kouder! Ik heb speciaal voor jullie een TimeLapse van de sneeuw gemaakt!

Morgen ga ik Nick, die collega die dat speelgoed maakt, helpen met het bouwen van zijn speelgoed. Hij heeft het er druk mee dus hij kan wel een handje gebruiken. Morgenavond hoop ik mijn verjaardag te vieren voor ‘familie’ en vrienden. Jason en Becky hebben gezegd dat ik iedereen mag uitnodigen die ik maar wil, dus ik ben erg benieuwd hoe druk het wordt! :p Ik laat het jullie volgende week weer weten hoe het is gegaan. Ik ga nu snel even naar buiten ;)

Iedereen bedankt voor alle leuke felicitaties. Pa, ma, broer, zussen, opa en oma’s, familie en vrienden, super bedankt voor alle kaartjes en berichtjes die ik van jullie gehad heb. Ook de kwarktaart die opgestuurd is komt makkelijk op hier (ze houden van zoet hier… ;) ) Tot volgende weeekkk!

 
Foto's week 15

Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Archief
bottom of page