top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 15 - Jarig!


Heeeey allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Zaterdag ben ik lekker thuis geweest en ik heb een heel rustig weekend gehad. Zaterdagochtend heeft Jason het sproeisysteem in de tuin geleegd. Al het water moet eruit, anders vriezen de slangen kapot. Was wel leuk om te zien zo tegen de zon in, dus ik vond dat het wel een foto waard was ;) Zaterdagavond ben ik met vrienden naar een Ice Hockey wedstrijd geweest. Het was echt gaaf, had het nog nooit in het echt gezien. Na de wedstrijd hebben we met z’n allen nog ergens gegeten.

https://youtu.be/obHFdQyd15g

Maandag was mijn verjaardag! Ik heb een straal cup cakes gekocht om te trakteren op mijn werk, ze waren allemaal heel snel weg :p De dag zelf was best rustig, ’s avonds ben ik met de familie uit eten geweest in Texas Roadhouse. Ik moest daar op een paardenzadel zitten en het hele restaurant feliciteerde me. Het was echt lachen! Ik heb er speciaal voor jullie een filmpje van gemaakt, ik denk dat jullie dat wel leuk vinden :p

Woensdagavond heb ik bij een collega gegeten, en toen kwamen er nog een paar anderen van de kerk en toen hebben we gezellig een spelletje gedaan. Een paar jongens kende ik nog niet, dus ik heb weer nieuwe mensen ontmoet :p Het was echt super gezellig en we hebben echt gelachen.

Donderdagmiddag heb ik de auto gepakt en ben ik naar een arendsnest gereden hier in het dorp. Er zaten twee arenden op een tak, tegen de ondergaande zon. Echt heel gaaf om te zien! Ik ga vandeweek denk nog een keer