top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 14 - Black Hills II


Heeyy allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Deze week waren Jos en Stephan hier. Vrijdagavond heb ik ze met Jason opgehaald in Sioux City. Ze waren helemaal gesloopt en toen ze aangekomen waren kregen ze te horen dat hun bagage nog in Chicago was. Daarom moesten we eerst naar Walmart om kleding voor ze te kopen in het weekend. Op de weg naar huis werden we aangehouden. De jongens hadden dus direct de beste indruk van Amerika :p

Zaterdag heb ik ze de omgeving laten zien. We zijn allereerst door het dorp gereden en ik heb ze laten zien waar ik werk. Daarna zijn we naar het Palisades State Park geweest. Het was heel mooi weer en we konden zelfs zonder jas lopen. Daarna zijn we naar Sioux Falls gereden en zijn we bij de watervallen wezen kijken. Greg had ons uitgenodigd om kleiduiven te schieten in zijn achtertuin. Na de watervallen zijn we dus naar Greg gereden en hebben we kleiduiven geschoten. Het was echt leuk! ’s Avonds zijn we met een paar vrienden wezen eten in Texas Roadhouse.