top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 8 - Kapper


Heeeyy allemaal, toch nog even een update voor ik vertrek. Morgenochtend vroeg (3u) gaan we naar de Black Hills in de staat South-Dakota. Daar slapen we een nacht in een hotel en dan hopen we zaterdagavond weer terug te komen. Volgende week geef ik jullie hier de update van.

Deze week begon met een rustig weekend. Zaterdagochtend heb ik een beetje uitgeslapen. Daarna hebben we in de tuin met de quad en de buggy geracet. Was echt lachen! De buggy werkte niet voor een lange tijd, en nu is hij gemaakt. In de middag ben ik met Jason mee geweest naar z’n werk. Ik was er al een keer geweest in week 2 en nu was er al weer veel veranderd. Ze zijn een boerderij aan het bouwen voor iets van 6000 koeien. Ik geloof niet dat het in Nederland überhaupt is toegestaan om zo’n boerderij te hebben. Heel bizar, het is een enorm uitgestrekte vlakte, volgestort met beton. Jason heeft al het cement gestort. De boer had trouwens een leuke auto…

Toen ik terug kwam heeft Sarah (de vriendin van mijn ‘broer’ Calvin) m’n haar geknipt. Was hard nodig want het viel de mensen hier op dat ik steeds minder kon verstaan. Ik denk dat mijn haar gewoon voor m’n oren zat!

In de avond hebben we de verjaardag van Sara m’n ‘zusje’ gevierd. Het was super gezellig, de opa’s en oma’s en neefjes en nichtjes kwamen. En uiteraard hebben we weer Kolonisten van Catan gedaan ;)

Zondag stond ds. Baan uit Nederland hier twee keer. In de avond ben ik naar een jeugdavond geweest, met allerlei mensen uit de kerk. Daar hebben we de maansverduistering bekeken. Ik heb er een paar foto’s van gemaakt. Het was heel helder en de maan was goed te zien.