top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 2 en 3


Heeyy allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Het gaat nog steeds helemaal goed met mij! Van maandags tot vrijdags werk ik van 7u tot 16u. Op mijn stage ben ik druk bezig met vergaderingen om de processen in kaart te brengen. Ik heb het nog steeds echt enorm naar m'n zin!

Vorige week op donderdagavond had ik m’n auto gepakt en ben ik een stuk gaan rijden om foto’s te maken tijdens 'the golden hour'. Dit is het uur dat de zon onder gaat, en omdat het hier meestal helder weer is krijgt alles dan een oranje gloed. Ik had zo’n 30min gereden toen ik m’n auto aan de kant zette om foto's te maken. Toen ik stil stond schrok ik, want er kwam rook onder mijn motorkap vandaan! Ik had al een paar lampjes zien branden, maar het is een oudere auto dus ik dacht dat wel kon… Toen ik de motorkap open deed bleek het koelwater op te zijn. Dus ik belde Jason om te vragen of hij wat kon komen brengen. Onderweg naar huis rookte m'n car weer, alleen nu nog veel erger. En er waren nóg meer lampjes gaan branden :p Dus toen hebben ze me naar huis gesleept. Gelukkig bleek het mee te vallen, waarschijnlijk zat er ergens een slangetje los ;). Nu is de auto gemaakt en rijdt hij weer als een echte Amerikaan! Ik heb gelukkig wel een stel gave foto’s kunnen schieten, tussen de rook door!