top of page

BLOG

lg.-text-entering-comment-loader.gif

Week 2 - Start stage


Heeeeyyy allemaal! Het is weer tijd voor een bericht. Ik heb weer super veel meegemaakt deze dagen. Eigenlijk zelfs teveel om het allemaal op te schrijven. Ik ben helemaal aangenomen als familielid in het gastgezin. Het is echt iedere dag super gezellig en ze laten me allerlei eten proberen en nemen me mee naar allerlei plaatsen. Bijvoorbeeld zaterdagavond; we gingen naar de Walmart in Sioux Falls. Je moet je eigenlijk een mengeling tussen de karwij, de Albert Heijn, de Lidle, de Mediamarkt en Halfords zien. Ze hebben er echt alles, en er zijn rijen aan kassa’s. Het is echt leuk daar. Voordat we naar de Walmart gingen, gingen we naar de watervallen van Sioux Falls, dit was de plaats waar de stad ontstaan is en het waren de ‘Sioux’ indianen die de plaats stichtten. Vandaar de naam Sioux Falls… Het was er echt heel mooi, en ik heb er een paar hele gave foto’s kunnen schieten!